Velika akcija!
Samo 11.01.2024. svi artikli su na 25% popusta. Ukoliko kupite proizvode u ukupnoj vrednosti preko 17000 din ostvarujete pravo na kupon koji vam donosi 15% popusta na sledeću kupovinu.
Gorsen cosmetics
Gorsen kozmetika

O Nama

Šta se krije iza Kozmetike s potpisom prirode?

Da li bi ste želeli da neko uspe sakupiti i spojiti najkvalitetnije prirodne organske sastojke iz različitih delova sveta i od njih napravi vrhunsku, svežu, prirodnu kozmetiku za negu i potrebe vašeg lica, tela i kose?

Da? Onda ste upravo otkrili Gorsen. Gorsen kozmetika, nežnim ženskim rukama našeg tima, pažljivo je stvarana od početka do kraja, od još neubranog bilja i čistog hladno presovanog organskog ulja do proizvoda sjajne teksture, koji osvajaju simpatije na prvi dodir.

Što se krije iza Kozmetike s potpisom prirode?
Gorsen kozmetika

Šta se krije iza Kozmetike s potpisom prirode?

Naša posebnost je u našim velikim snovima, a naša želja je jednostavna – predstaviti svetu unikatnu paletu prirodnih i organskih kozmetičkih proizvoda za negu kože i kose.

Naši proizvodi premašili su sve okvire viđenoga u svetu kozmetike na našim prostorima i povezali ljude i sastojke daleko izvan granica Republike Srbije.

Inspirisana prirodom i pažljivo odabranim sastojcima kao što su eterična organska ulja iz raznih delova sveta, od Severne Afrike, Nepala, Australije, Madagaskara, Ugande, Južne Amerike, Dominikanske Republike, pa sve do zemalja Mediterana, od pažljivo odabranih, s velikom pažnjom tretiranih biljaka, od semenki grožđa, ploda divlje ruže, nara, brokolija, kamilice, avokada, pa do onih jako retkih i skoro nedostižnih, kao što je ono od organskih semenki divlje šargarepe i sapote, uz malo mašte, a mnogo hrabrosti, puno znanja i ljubavi, u kontrolisanim uslovima, stvorena je kao nešto dragoceno, sada pruženo vama.

Naš cilj je jednostavan: pružiti vam izuzetnu paletu prirodnih i organskih kozmetičkih proizvoda za negu kože i kose

Ponosni smo što se baš Gorsen, verujući u kvalitet i izvrsnost svojih proizvoda, prvi na području Republike Srbije upustio u avanturu i sve svoje proizvode uputio na sertifikaciju u najpoznatiju i najpriznatiju svjetsku certifikacijsku kuću – Ecocert.

Proizvode je odobrio Ecocert Greenlife, u skladu sa Cosmos standardom, koji je globalni lider u sertifikovanju prirodne i organske kozmetike i sirovina. Primenjujući i sprovodeći Cosmos standardISO standard i GMP, ujedinili smo kozmetički sektor s ciljem postizanja dugoročne održivosti. Sve sirovine i proizvodi su provereni kroz sve relevantne aspekte, od nabave do distribucije, uključujući ekološki prihvatljive proizvodne procese, izbjegavanje GMO  i zabranjenih stvari i sirovina testiranih na životinjama.

Gorsen je odlučio garantovati potpunu sigurnost putem organskog i prirodnog sertifikata, koji kontroliše sve, od pakovanja do sastojaka, koji se moraju dobijati pod određenim uslovima, i proizvodnog postupka, ali i pružiti proizvode koji su formulisani od premium sastojaka na najodrživiji mogući način.

gorsen
U šta je izrasla naša ideja?

U šta je izrasla naša ideja?

Naša ideja bila je skupiti mirise, aromu i bogatstvo prirode protkane radom i trudom ljudi raznih generacija, iz različitih delova sveta i pretočiti ih u bočice i kutijice dostupne svima.

Danas, kad svoje snove živimo, ponosni smo na to što vam možemo ponuditi pet linija prirodne kozmetike, koje možete udahnuti i tako putovati svetom, nahraniti svoje telo luksuzom svih blagodati prirodnih tajni zemlje i uživati u dodiru emulzije u vašim rukama.

Lekoviti i regenerativni učinci biljnih i eteričnih ulja, koja su korištena u bogatim formulacijama, uključujući njihove intenzivne, a istovremeno prirodne mirise, su u fokusu naših proizvoda.

Svesni važnosti odabira proizvoda koje stavljamo na kožu, koristimo dragocene sirovine kao što su keratin, vitamin E, te prirodni antioksidans ruzmarina kao sastojak visokih performansi, kako bismo povećali učinkovitost eteričnih ulja.

Do kraja autentični i originalni, stvorili smo bogate kombinacije sastojaka za sve tipove kože bez nesavršenosti, za nežnu i hidriranu kožu, koja prkosi godinama i borama, vetru i hladnoći, šminci i nečistoćama, i one za kosu, koristeći moć ulja koja delotvorno obnavljaju kosu i tako čine rešenje za brigu svih žena.

© 2024 Gorsengroup. Sva prava zadržana

Velika akcija!

Samo 11.01.2024. svi artikli su na 25% popusta. 

Ukoliko kupite proizvode u ukupnoj vrednosti preko 17000 din ostvarujete pravo na kupon koji vam donosi 15% popusta na sledeću kupovinu.