Velika akcija!
Samo 11.01.2024. svi artikli su na 25% popusta. Ukoliko kupite proizvode u ukupnoj vrednosti preko 17000 din ostvarujete pravo na kupon koji vam donosi 15% popusta na sledeću kupovinu.
Gorsen cosmetics

GORSEN nega u 4 koraka sa 4 TOP proizvoda koju masna koža sklona aknama obožava!

novembar 24, 2021

Anti‑acne krema

Anti‑ acne krema se koristi u jutarnjoj i večernjoj rutini. Anti acne kremu je potrebno nežnim kružnim pokretima umasirati u lice kako bi krema što brže dospela u najdublje slojeve kože. Takav način korištenja kreme pospešuje njeno delovanje i rezultati su vrlo brzo vidljivi.

Mleko za čišćenje lica

Čišćenje lica Gorsen mlekom za skidanje šminke/čišćenje lica u jutarnjoj i večernjoj rutini na način da nanesete mleko na blazinice i nežno očistite lice koje ćete potom isprati mlakom vodom. Mleko će nežno očistiti lice od šminke i nečistoća.

Piling za lice

Redovan piling lica. 2‑3 puta tjedno. Redovnim korištenjem pilinga čistimo odumrle stanice sa kože i „pomažemo“ kremi da deluje u vrlo kratkom vremenu.

Face serum

Sad već nemamo akni. Prošlo je 20‑30 dana od početka uvođenja rutine. Akne su nestale, nove se ne pojavljuju, blizu smo cilja ali su nam ostale flekice koje su nastale od akni. Uvodimo FACE serum i nastavljamo GORSEN rutinu.

© 2024 Gorsengroup. Sva prava zadržana

Velika akcija!

Samo 11.01.2024. svi artikli su na 25% popusta. 

Ukoliko kupite proizvode u ukupnoj vrednosti preko 17000 din ostvarujete pravo na kupon koji vam donosi 15% popusta na sledeću kupovinu.